Regatta West Park – Жилищен комплекс Регата Парк Запад
Жилищен комплекс

REGATTA PARK WEST


е най-новият съвместен проект на международната строителна компания Platinum, реномираните архитектурни студиа RT Consult и международното студио BURO International. Той е разположен в зеленото сърце на Пловдив, в квартал “Отдих и култура“ на метри от Гребния канал. Комплексът е с една от най-добрите локации в града – на 5 минути от центъра, заобиколен от гора, а обитателите му ще наслаждават едновременно на панорама към Родопите, Стара планина и любимата на пловдивчани Гребна база. Кварталът, в който се намира REGATTA PARK WEST, е един от най-комуникативните в града.
В района се намират МОЛ Пловдив, УМБАЛ „Св.Георги”, СБЛАГ „Селена”, УМБАЛ Пълмед”, ОМГ „Академик Кирил Попов”, стадион „Пловдив”, плувен басейн „Младост”, тенис кортове и десетки спортни съоръжения. Локацията дава възможност за бърз и лесен достъп с автомобил и градски транспорт до центъра на града, едновременно с това осигурява и бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”. REGATTA PARK WEST разполага с различни типове просторни и светли апартаменти с функционални разпределения и добро изложение. В жилищния комплекс е проектиран красив и обширен вътрешен двор. Живеещите в сградите разполагат с подземен паркинг и гаражи, а целият комплекс е с контролиран достъп и 24-часово видео наблюдение. Концепцията на REGATTA PARK WEST е градски комплекс с апартаменти, които съчетават спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град.
Проектът заема парцел от 4,301 кв.м и е с разгъната площ от 7303 кв.м. В комплекса ще бъдат изградени 3 жилищни секции на 5 етажа с общо 78 апартамента. Средните квадратури на жилищата са от 39 кв.м до 210 кв. м. Жилищата на първите етажи притежават веранда и собствен двор. Сградата е енергоефективна, с фасада от естествени материали с изчистени линии, съвременен и функционален дизайн на жилищата, довършителни материали с безупречно качество от най-висок клас, което ще превърне бъдещия ви дом в архитектурен шедьовър. Жилищата в REGATTA PARK WEST са еднакво атрактивни като покупка на собствен дом и като инвестиция. Компанията предлага покупка при преференциални условия директно от инвеститор без такси и комисиони!
icon
2

СТУДИА

icon
2

ДУПЛЕКСА

icon
47

ДВУСТАЙНИ

icon
16

ТРИСТАЙНИ

icon
11

ЧЕТИРИСТАЙНИ

icon
5

МАГАЗИНА

ozelen
Озеленяване
Оградни елементи от бетон, стомана и жив плет. Голяма, богато озеленена градина
video
Сигурност
Видеонаблюдение (CCTV) инсталирано в комплекса, Bticino домофонна система
parking
Паркинг
Детекция за газ, вентилационна система Systemair, пожароизвестителна система INIM
el
Електрически табла
Електрически табла - Legrand and Schneider
0888252525 | 0886125917